Home Forums spacedesk Discussions WSL2 not starting after spacedesk installation

Viewing 9 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #5422
    undefinedman
    Participant

    Not sure if that matters, but it still does not work after installing this driver.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #5427
    undefinedman
    Participant

    Okay, started to work!

    Simply fixing the driver did not work for me, even after reboot.

    So I turned off Windows features, rebooted. Installed the driver, turned on Windows features and started to work.

    #5431
    PreXident
    Participant

    Reinstalling Microsoft hyper-v virtualization infrastructure driver helped me. Thanks a lot, you are a lifesaver!

    • This reply was modified 1 week, 6 days ago by PreXident.
    #5433
    Aiken
    Participant

    Thanks
    this method solves my problem perfectly, thank you very much !!

    In my situation,
    – After reinstall the microsoft hyper-v virtualization infrastructure driver,
    – In the device manager list, it still shows that there is a problem with this driver,
    – Then i uninstall it in the device manager, After automatic reinstallation

    everything work well.

    #5434
    Aiken
    Participant

    Thanks
    this method solves my problem perfectly, thank you very much !!

    In my situation,
    – After reinstall the microsoft hyper-v virtualization infrastructure driver,
    – In the device manager list, it still shows that there is a problem with this driver,
    – Then i uninstall it in the device manager, After automatic reinstallation

    everything work well.

    #5435
    Myron
    Participant

    I will wait until SpaceDesk updates the software so as not to trigger this Hyper-V fault. I don’t currently have a machine I can test this workaround. I don’t know what else gets disturbed within the operating system.

    A VM I use under Oracle’s Virtual Box now constantly Blue Screens Windows 10 after I’ve I encountered the buggy SpaceDesk beta, but it’s something I can live with.

    So, for the people who have a dead Hyper-V and WSL installations, has this workaround brought it all back to life?

    • This reply was modified 1 week, 6 days ago by Myron.
    #5447
    tono
    Participant

    Re-installing the driver resolved the issue.
    Thank you so much.

    #5476
    Myron
    Participant

    Installed beta RC v1.0.29 and all is well again. Thank-you. 🙂

    #5624
    samay
    Participant

    Mod Apk is an application developed for Google Chrome browser that helps in the operation of two kinds of situation:

Viewing 9 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.