Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Connected – Display OFF #7217
    Willycia
    Participant

    Hello,

    Yesterday I opened up Spacedesk app on my Chromebook, connected it, everything worked fine. I wake up today, open the app, and then it says Connected – Display off. So I go to the spacedesk website, I download the newest version. And when downloading it I get a popup saying Installation Failed. But downloading that, it deleted the old version I had installed. I opened up spacedesk driver console, and because it said instakkation failed, it might not have downloaded some crucial parts. So I tried connecting the app, connected display off again. I go to viewer.spacedesk.net and try connecting, Could not connect. And I tried to delete the old version, but now when I download the old version (I still have the installer) it also shows the error. I recall the error when downloading it previously.

    Regards, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7140
    Willycia
    Participant

    Alright, I have good wifi so HTML5 Viewer works great, although the display quality drop off from using the actual app to connect is noticeable, it doesn’t make it unusable. It works great as a replacement until I figure out a way to fix it, or a new update fixes it.

    Thanks, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7109
    Willycia
    Participant

    Hello

    I tried again to connect to HTML 5 and it worked. It is a little bit laggy but it works great and I will probably use that for now

    Thanks, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7108
    Willycia
    Participant

    Hello

    I tried connecting with the HTML 5 viewer but on my Chromebook, it says HTTP Error 404. The requested resource is not found. And after downloading the NVIDIA driver installer the same thing happens as it usually would before I installed them.

    Regards, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7088
    Willycia
    Participant

    Here is the debugview.log file in text. Hope it works

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Connected – Display OFF #7078
    Willycia
    Participant

    Alright so it says I can’t upload that file type, dunno why.

    in reply to: Connected – Display OFF #7077
    Willycia
    Participant

    Hello

    Sorry for the late response. Here is the debugview.log file.

    Regards, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7076
    Willycia
    Participant

    Hello

    Sorry for the late response. Here is the debugview.log file.

    Regards, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7075
    Willycia
    Participant

    Hello

    I am going to that now, but just to clarify, do you mean C:\Users\Public\Public Downloads
    Because I don’t see any downloads file in public so I just want to make sure.

    Thanks, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7072
    Willycia
    Participant

    Hello

    Right now I do not have anything that is incompatible, but all the applications in the incompatible software tab have X’s beside them, which means that they are off right?

    Regards, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7052
    Willycia
    Participant

    Hopefully this time it works, if not I will send the folder

    Edit: I didn’t get any errors like last time so I hope it worked

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by Willycia.
    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by Willycia.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Connected – Display OFF #7051
    Willycia
    Participant

    Sorry, when I uploaded the file, it said “Sorry, you are not allowed to upload this file type.”

    in reply to: Connected – Display OFF #7050
    Willycia
    Participant

    Hello

    For the first step, I could not find Debugview.log in my public downloads. I copied all my spacedesk files and my dxdiag in my Public folder. Instead of adding dxdiag directly to the folder (just in case anything bad happens), I created a copy and added it to the folder, just wondering if that’s alright.

    Regards, William

    in reply to: Connected – Display OFF #7041
    Willycia
    Participant

    And also after the first connection, when it shows display off my PC detects the screen but my Chromebook doesn’t show anything

    in reply to: Connected – Display OFF #7039
    Willycia
    Participant

    Hello

    So when I saved the diagnostics, added it to a folder, when it was transferring it, this appeared on my screen. I don’t know why, I have the debug view also but I tried it again and the same result, Error 1 and nothing transfers to the folder.

    Regards, William

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)